Comandati  dintr-un singur click !

Puteti comanda la telefon – apelandu-ne, de luni pana vineri, intre orele 10-18, la numerele afisate pe website, prin e-mail – pe adresa contact@delabucovina.ro, sau online, urmand pasii de mai jos.

Pentru comenzile online, selectati produsul dorit si puneti-l in cos. Pentru finalizarea comenzii si efectuarea platii, va rugam sa urmati indicatiile de pe website, afisate pe panoul comenzii dvs. Pentru mai multe informatii despre metodele de plata, va rugam sa accesati sectiunea “Cum platesc?”.

Dupa lansarea unei comenzi, echipa delabucovina.ro va urmari situatia acesteia pe intregul parcurs si va tine legatura cu dvs. atat telefonic, cat si prin mesaje de e-mail, pana cand produsele comandate vor ajunge la destinatie.

delabucovina.ro depune eforturi constante pentru ca cererile clientilor sai sa fie indeplinite. Totusi, prin natura activitatii noastre, este posibil ca anumite produse prezentate sa nu mai fie disponibile in cantitatea dorita. In cazul in care, din motive independente de vointa noastra, produsele comandate nu mai sunt disponibile, veti fi anuntat cat mai repede posibil, iar sumele platite de dvs. pentru achitarea acestor produse vor fi restituite integral.

delabucovina.ro isi rezerva dreptul de a-si tria clientela. De aceea, va rugam sa intelegeti ca este posibil uneori ca, din considerente care tin de politica companiei, comanda dvs. sa fie refuzata.

Cand primesc produsele comandate?

Livrarea produselor comandate, marcate cu mentiunea “PRE-COMANDA”, “PLATA IN AVANS” si/sau “LIVRARE 3-14 ZILE”, va avea loc numai dupa ce comanda dvs. va fi confirmata si plata va fi efectuata. Plata se considera a fi efectiv efectuata si produsele se considera a fi achitate numai dupa ce suma aferenta a ajuns in contul delabucovina.ro.

De la caz la caz, este posibil ca delabucovina.ro sa solicite si sa primeasca plata in avans.  Dvs. aveti libertatea de a accepta aceasta solicitare, sau, desigur, de a o refuza.  In situatia unui refuz de plata, comanda dvs. va fi anulata.

Pentru produsele marcate “PRE-COMANDA”, “PLATA IN AVANS” si/sau “LIVRARE 3-14 ZILE” plata se va face numai in avans.

Livrarea se efectueaza intre trei(3) si 14 zile lucratoare, pentru orice produs cu mentiunea “PRE-COMANDA” si/sau “LIVRARE IN 3-14 zile”. Daca pe website este mentionat un alt interval de timp, livrarea se va incadra in intervalul respectiv.

Pentru mai multe informatii despre livrarea pe teritoriul Romaniei va rugam sa accesati sectiunea “Cum se face livrarea?”

Pentru expeditiile efectuate peste hotare, termenele de livrare si costurile variaza de la caz la caz. Pentru mai multe informatii referitoare la expedierea produselor in alte tari, va rugam sa ne contactati.