Unde si cum livram?

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara (ROMANIA), prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care societatea noastra are relatii contractuale. In Bucuresti, livrarea produselor se poate face si de catre reprezentantii delabucovina.ro. Compania noastra dispune de masini speciale (cu instalatii de refrigerare), siguranta produselor fiind pe deplin garantata.

In cat timp primesc produsul comandat?

In cazul in care nu se specifica altfel, termenele de livrare variaza si sunt in conformitate cu informatiile afisate pe website in dreptul produselor comandate.

Produsele aflate in stoc pot fi livrate in termen de 24 de ore pana la 3 zile lucratoare, de luni pana vineri, daca nu se precizeaza altfel pe website.

Produsele marcate cu “PRE COMANDA” sau “LIVRARE IN 3-14 ZILE” pot fi obtinute pe comanda, la cerere, iar livrarea lor dureaza, de regula, intre 3 si 14 zile lucratoare.

delabucovina.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea acestora, prin contactarea clientilor care au lansat comanda respectiva.

delabucovina.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa delabucovina.ro, care includ urmatoarele, dar nu numai: intarzieri datorate distribuitorilor, conditii rutiere nefavorabile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform legislatiei in vigoare.

Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita clientului, in cazul nelivrarii produselor comandate care au fost achitate in avans, este egala cu valoarea sumei incasate efectiv de catre delabucovina.ro de la acest client.

Care sunt costurile de livrare?

In Bucuresti, livrarea se poate face GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 800 RON, la solicitarea dvs., de catre un reprezentant delabucovina.ro.

Livrarea se face GRATUIT in toata tara, pentru comenzile a caror valoare depaseste 1.500 RON, daca nu se specifica altfel pe website, indiferent de forma de plata aleasa de dvs.

delabucovina.ro nu are nicio obligatie sa realizeze aceste livrari si le va accepta doar in masura posibilitatilor, de la caz la caz.

Costurile de livrare pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 800 RON difera in functie de modalitatea de livrare (FAN CURIER sau URGENT CURIER) si de greutatea coletului.

FAN CURIER(preturi in vigoare la data de 30.08.2012):

Bucureşti: 17 ron + TVA, până la 1 kg + 1,35 ron fiecare kg suplimentar | In ţară: 21,5 ron + TVA, până la 1 kg + 1,35 ron fiecare kg suplimentar

URGENT CURIER(preturi in vigoare la data de 30.08.2012):

Bucureşti: 10 ron + TVA, până la 1 kg + 1 ron fiecare kg suplimentar | In ţară: 16 ron + TVA, până la 1 kg + 1,20 ron fiecare kg suplimentar

In cazul in care nu veti fi gasit la adresa mentionata de dvs. ca fiind adresa de expeditie, veti fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru stabilirea orelor de livrare.

Va rugam sa inspectati cu atentie coletul inainte de receptia acestuia, pentru a va asigura ca v-a fost predat intact (cutia, ambalajul nu prezinta semne de deteriorare sau desigilare) si in bune conditii. In caz contrar, va rugam sa ne contactati imediat. Receptia produselor reprezinta acceptul dvs., ca si client, ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele si ca acestea sunt conform cu comanda acestuia.

 

atii.Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda si va ofera informatii relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este sa platesc on-line?

Produsele de pe delabucovina.ro sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati oferite de PayU. In acest fel sunt eliminate toate riscurile asociate unei plati online.

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii nu vor intra in posesia unor terte parti si nu vor fi abuziv folosite – delabucovina.ro si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Pentru mai multe informatii despre subiect va rugam sa cititi “Politica de confidentialitate ePayment” si “Politica de confidentialitate delabucovina.ro“.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – nu vor intra in posesia unor terte parti si nu vor fi abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, pe serverele gazda ale delabucovina.ro sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard. In situatia in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se va face doar dupa ce va autentificati in acest sistem, prin introducerea unui cod/parola secreta cunoscuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”, va rugam sa cititi deasemena si sectiunile “Verified by Visa” si “SecureCode”.