Puteti plati produsele dorite folosind urmatoarele metode de plata:

– plata ramburs(cash) – la livrare

– plata prin transfer bancar (ordin de plata) – in contul RO64VBBU2511BW0378472701, deschis la Volksbank Bucuresti.

– plata online prin card de credit/debit – la finalizarea comenzii online. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Acceptam majoritatea cartilor de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Tranzactile derulate de dvs. pe delabucovina.ro se desfasoara intr-un climat sigur si eficient de comanda si plata online. Serviciile de plata online sunt asigurate de http://www.payu.ro.

Pentru comenzile pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata. Aceasta actiune, duce, de regula, la un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Cumparati online produsele noastre, in 3 pasi:

1. Selectati produsul dorit si apasati butonul “Adauga in cos”; continuati sa adaugati produse prin aceeasi metoda; la finalul cumparaturilor, accesati butoanele “finalizare comanda” si “continuare” , urmand instructiunile afisate, pana cand pe ecranul dvs apare mesajul: “comanda dvs a fost plasata cu succes”.

2. Introduceti datele personale

In timpul procesului de finalizare, sistemul va solicita adresa de livrare. Va rugam sa completati corect formularul, indicand persoanele catre care se va face facturarea si livrarea articolelor cumparate.

Va rugam sa aveti in vedere ca adresa de e-mail furnizata de dvs. trebuie sa fie functionala si accesibila, deoarece informatiile referitoare la comanda si produsele comandate vor fi transmise pe aceasta adresa. O adresa incorecta de e-mail incetineste intregul proces si poate determina erori in livrarea si receptionarea produsulelor dvs. Mai mult, delabucovina.ro si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare difera de adresa de facturare, va rugam sa indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele dand click pe tasta “Continua”.

3. Introduceti datele despre credit/debit card

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra. Aceste informatii, 100% securizate, sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii dvs. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica “Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre delabucovina.ro, nici de catre PayU.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise de Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii, care asigura tuturor tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Prin “3-D Secure” nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

“3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de dvs., ca posesor, si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard. In niciun moment si sub nicio forma, nu va este solicitat si nu trebuie sa transmiteti nimanui PIN-ul dvs.

Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda si va ofera informatii relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este sa platesc on-line?

Produsele de pe delabucovina.ro sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati oferite de PayU. In acest fel sunt eliminate toate riscurile asociate unei plati online.

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii nu vor intra in posesia unor terte parti si nu vor fi abuziv folosite – delabucovina.ro si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Pentru mai multe informatii despre subiect va rugam sa cititi “Politica de confidentialitate ePayment” si “Politica de confidentialitate delabucovina.ro“.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – nu vor intra in posesia unor terte parti si nu vor fi abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, pe serverele gazda ale delabucovina.ro sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard. In situatia in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se va face doar dupa ce va autentificati in acest sistem, prin introducerea unui cod/parola secreta cunoscuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”, va rugam sa cititi deasemena si sectiunile “Verified by Visa” si “SecureCode”.