”DeLaBucovina” reprezintă un proiect inedit și ambițios prin care ne propunem să facem cunoscut acest colț de rai românesc cu mijloace mai puțin convenționale. Pentru că ”e departe”, ne-am gândit că ar fi neobișnuit de interesant dacă am încerca să aducem frânturi din dulcea Bucovină în fiecare casă, pentru fiecare familie de români care dorește ceva cu adevărat special și care ține de dorința de a mânca sănătos, de obiceiuri și datini strămoșești. Și cum puteam face asta mai bine decât promovând și oferind produse alimentare și marfă specială din renumita ”Țară a Fagilor”.

MOTIV: Industria alimentară a României este o minciună de la producători până la comercianți. Românii mănâncă prost, dar plătesc teribil de mult, iar consecințele le vedem zilnic la jurnalele TV. Găsiți aici suficiente exemple care să dovedească faptul că demersul nostru este pe cât de legitim, pe atât de necesar.

Așadar, ”DeLaBucovina” oferă produse alimentare de mare calitate (brânzeturi, carne, fructe de pădure, ciuperci, miere), produse într-un ținut special, curat din toate punctele de vedere. Și ca să arătăm că românul este privat, în mod intenționat, de beneficiile alimentelor cu adevărat naturale, vom oferi aceste produse la prețurile de producător, mult sub cele percepute în supermarketuri sau marile piețe. Garantăm asta!

Am cunoscut destui români care proslăvesc Grecia, Turcia și chiar Bulgaria, dar care nu au descoperit încă frumusețile țării noastre. Și pentru ei a fost făcut acest site, dar și pentru aceia care cred că Bucovina nu-i decât o regiune îndepărtată și friguroasă a României, unde un străin ar plăti scump un strop de relaxare sau de petrecere. Vom încerca să demontăm și acest ”mit” oferind cazare – masă și casă – la prețuri modeste, mult sub cele percepute în alte zone turistice de la noi.
Descoperiți Bucovina consumând produse originale, curate, la prețuri modice, livrate direct acasă, iar apoi veniți aici să vă simțiți cel mai bine!

IMPORTANT:

Menționăm că fiind un site de promovare a valorilor autentic bucovinene, cantitatea de produse este limitată. Comenzile, care se pot face telefonic sau/și online, vor fi onorate în funcție de posibilități și timp. Durata maximă pentru onorarea unei comenzi este de 14 zile. Pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 800 de lei, transportul la adresa indicată de client este gratuit.